MALINSKA – KUĆA PRVI RED DO MORA – STROGI CENTAR

Obala, Malinska, Croatia
Kuća
5 Soba/Ureda
3 Kupaonica
271 m²

Prodaje se luksuzna vila u samom centru Malinske prvi red do mora. Smjestila se na parceli od 501 m2. Vila je u stvari dvojnica, a čine je suteren, visoko prizemlje i prvi kat. U suterenu se nalazi konoba i kotlovnica. Na visokom prizemlju se nalazi kuhinja, dnevni boravak, dio za objedovanje, spavaća soba, kupaona, hodnik i spremište, te velika terasa. Na prvom katu na koji se dolazi unutarnjim stepenicama, nalaze se tri spavaće sobe kupaonica, hodnik i tri natkrivena balkona sa kojih se pruža lijepi pogled na more. Ukupna površina stambeno dijela iznosi 271 m2.
U zatvorenom dijelu dvorišta nalazi se novouređena ljetna kuhinja, kupaonica, veliki kamin sa roštiljem, otvoreni jacuzzi, te prostrana natkrivena terasa koja vlasnicima pruža potpunu intimu.
Vila je prije godinu dana kompletno adaptirana. Postavljene su nove elektro instalacije, promijenjene su cijevi za vodu (dovod i odvod), ugrađeno je novo centralno grijanje – kombinacija elektro i dizalice topline. Postavljena je nova fasada, te je izgrađeno više kamenih zidića. Cijela okućnica je preuređena i hortikulturno obnovljena. Postavljen je sistem vremenskog automatskog zaljevanja. Uređena su četiri parkirna mjesta.
Cijela kuća je pod alarmom i video-nadzorom.
Vila je građena u autohtonom stilu, te svojim položajem uz samo more predstavlja veoma interesantnu nekretninu.

Detalji nekretnine:

ID: HI-04894
Vrsta nekretnine: Kuća
Status nekretnine: Prodaja
Soba/Ureda: 5
Kupaonica: 3
Veličina prostora: 271 m²
Veličina nekretnine: 271

Adresa nekretnine:

Dućani
Autobusno/tramvajske stanice
Restoran
Bolnica
Škola
Park
Obala, Malinska, Croatia